ماجرای اعتراض جنجالی ژاپن به آمریکا چیست؟-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

ماجرای اعتراض جنجالی ژاپن به آمریکا چیست؟

خبرگزاری اسپوتنیک از اعتراض ژاپن به واشنگتن به خاطر دعوت از کره جنوبی برای شرکت در نشست گروه 7 در آمریکا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ژاپن به آمریکا به دلیل احتمال شرکت کره جنوبی در اجلاس گروه هفت (G7) اعتراض کرد. خبرگزاری ژاپنی «کیودو» به نقل از منابع مطلع خبر داد در این اعتراض به موضع متفاوت سئول در خصوص مسائل مرتبط با چین و کره شمالی اشاره شده است.

 

به نوشته اسپوتنیک، یک مقام عالی‌رتبه دولتی اعتراض ژاپن را فوراً ابلاغ کرد. رئیس‌جمهور آمریکا هنوز تصمیم نهایی در این خصوص را اعلام نکرده است. این مخالفت احتمالاً روابط دو کشور کره جنوبی و ژاپن را تیره‌تر خواهد کرد.

 

اختلافات بین دو طرف با مشاجرات در خصوص جبران خسارات ناشی از جنگ جهانی دوم آغاز شد و بعد حوزه‌های اقتصادی و امنیتی را هم در بر گرفت.

 

به علاوه اینکه در صورت حضور کره جنوبی در نشست این گروه، دیگر ژاپن تنها کشور آسیایی عضو آن نخواهد بود. این گروه علاوه بر ژاپن، شامل کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، انگلیس و آمریکا به اضافه سران اتحادیه اروپاست. این نشست ابتدا برای ماه ژوئن، ماه جاری برنامه‌ریزی شد بود، اما در پی همه‌گیری جهانی کرونا به ماه سپتامبر موکول شد.

 

در تاریخ ۳۰ مه دونالد ترامپ پیشنهاد کرد از روسیه، کره جنوبی، استرالیا و هند هم برای این نشست که وی قرار است آن را ریاست کند، دعوت شود. او ترکیب قدیمی این گروه را منسوخ خواند و گفت این گروه دیگر به خوبی بیانگر آنچه در جهان در حال رخ دادن است، نیست./ فارس

ارسال نظر