ماجرای اعتراض جنجالی ژاپن به آمریکا چیست؟-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

ماجرای اعتراض جنجالی ژاپن به آمریکا چیست؟

خبرگزاری اسپوتنیک از اعتراض ژاپن به واشنگتن به خاطر دعوت از کره جنوبی برای شرکت در نشست گروه 7 در آمریکا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ژاپن به آمریکا به دلیل احتمال شرکت کره جنوبی در اجلاس گروه هفت (G7) اعتراض کرد. خبرگزاری ژاپنی «کیودو» به نقل از منابع مطلع خبر داد در این اعتراض به موضع متفاوت سئول در خصوص مسائل مرتبط با چین و کره شمالی اشاره شده است.

 

به نوشته اسپوتنیک، یک مقام عالی‌رتبه دولتی اعتراض ژاپن را فوراً ابلاغ کرد. رئیس‌جمهور آمریکا هنوز تصمیم نهایی در این خصوص را اعلام نکرده است. این مخالفت احتمالاً روابط دو کشور کره جنوبی و ژاپن را تیره‌تر خواهد کرد.

 

اختلافات بین دو طرف با مشاجرات در خصوص جبران خسارات ناشی از جنگ جهانی دوم آغاز شد و بعد حوزه‌های اقتصادی و امنیتی را هم در بر گرفت.

 

به علاوه اینکه در صورت حضور کره جنوبی در نشست این گروه، دیگر ژاپن تنها کشور آسیایی عضو آن نخواهد بود. این گروه علاوه بر ژاپن، شامل کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، انگلیس و آمریکا به اضافه سران اتحادیه اروپاست. این نشست ابتدا برای ماه ژوئن، ماه جاری برنامه‌ریزی شد بود، اما در پی همه‌گیری جهانی کرونا به ماه سپتامبر موکول شد.

 

در تاریخ ۳۰ مه دونالد ترامپ پیشنهاد کرد از روسیه، کره جنوبی، استرالیا و هند هم برای این نشست که وی قرار است آن را ریاست کند، دعوت شود. او ترکیب قدیمی این گروه را منسوخ خواند و گفت این گروه دیگر به خوبی بیانگر آنچه در جهان در حال رخ دادن است، نیست./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده